Verden har offisielt blitt gal, og det er vel liten tvil om at dette går den veien høna sparker… et egyptisk fly har blitt kapret og står nå på Kypros med kapreren, fire utlendinger og besetningen om bord. Han krever visstnok politisk asyl, så det blir vel interessant å se hvor dette ender. Mannen skal også ha med seg en bombe ombord på flyet, så vi får krysse fingrene for at dette ikke ender i en ny tragedie.

Å reise på ferie til utlandet står for meg som stadig mer fjernt, og selv om jeg stadig leser reisetips om bruk av kredittkort og fanden sin oldemor, så kjenner jeg mindre og mindre lyst til å reise noen som helst slags steder. Kanskje legger jeg turen til mine nærområder dette året? Jeg kjenner ikke at jeg har spesielt lyst til å gå rundt og være engstelig, selv om dette kanskje er en overdrivelse fra min side. Hvorfor skal jeg utsette meg selv for akkurat det?

Jeg finner ingen gode svar på akkurat dét, og tror derfor bare at jeg legger utenlandsferien på is for denne gangen. Kanskje leier jeg meg en campingvogn og drar på ferie til Sverige… kanskje ikke det aller mest glamorøse man kan finne på, men i dagens verden er det svært mye som ikke henger på greip lenger. Jeg er lei av terror og elendighet, og jeg mister troen på menneskeheten sakte men sikkert for hver eneste dag som går.

Det er galskap fra ende til annen og det er ingen lysning i sikte så vidt jeg kan se. Pokker heller, man har i stadig større grad rett og slett bare lyst til å melde seg ut av det gode fellesskapet og bygge seg en avsidesliggende hytte på fjellet og rømme dit for godt.

Hva i alle dager skal man ellers gjøre?