I en families husholdning er det mange måter man kan spare penger på, og som vi har sagt mange ganger tidligere handler det kort og godt om å være bevisste på hva pengene går til – 24 timer i døgnet. Her er det faktisk ikke rom for unnasluntring og hvis man er smart kan man hente inn penger der hvor man faktisk ikke trodde det var mulig.

I denne artikkelen skal vi snakke litt om kunst og dekor faktisk! For alle vet jo at det å dekorere sitt eget hus koster penger, men at dette allikevel er nødvendig fra tid til annen for å heve livskvaliteten. Dette skal man ikke undervurdere, men da er det viktig at man gjør det så billig som mulig hvis økonomien er trang. Kunstverk og lignende koster jo som kjent en god del penger og for mange føles dette som en litt unødvendig utgift som man ikke ønsker å få. Hvordan kan man freshe opp huset sitt for en billig penge – eller i alle fall for en billigere penge?

Man kan benytte seg av flere måter, men det koster litt egeninnsats. Er du interessert i fotografering og tar mye bilder? Da kan du fremkalle noen av dine fineste motiver på et lerret i ønsket størrelse eller få de fremkalt på en annen overflate, og rett og slett pynte huset med din egen kunst. Hent inspirasjon fra lenken vi har lagt ved i dette avsnittet, og du vil kanskje finne noe der som trigger fantasien din?

Eller hvorfor ikke bare bruke en overhead og finne et mønster eller et bilde som du vil blåse opp og male direkte på veggen din? Dette er utrolig stilig og vanvittig billig – det koster bare malingen på veggen, og en overhead får du kanskje låne på en skole som befinner seg i nærheten. Her er det bare å bruke fantasien og slippe seg løs, for her kan du ende opp med et hus som er knalltøft samt at du knapt har brukt penger på det!