Det høres kanskje pussig ut, men jeg hater virkelig å bruke penger. Eller, for å være litt mer presis: jeg hater å bruke penger på det jeg anser som totalt unødvendig. Herunder faller ikke rødvin og mat.

Jeg skulle ønske jeg var i stand til å spare mye mer enn det jeg klarer i dag, men det er så utrolig vanskelig. Jeg skulle ønske jeg hadde en tykk feit buffer stående på bok som jeg kunne benytte meg av når ting var tungt rent økonomisk. Slik er dessverre ikke verden i dag og man må jo bruke penger på alt mulig slags tøys – og akkurat dét hater jeg mer enn pesten!

Hva snakker jeg om her tror du? Jeg skal fortelle deg akkurat hva jeg snakker om og det er ikke sikkert du kjenner deg selv igjen i mine følelser. Bilen! Å bruker penger på den blikkboksen med fire hjul på er noe av det mest avsindig irriterende jeg kan tenke meg til, og det er knapt nok såvidt jeg har viljestyrke til å fylle drivstoff. Langt mindre ønsker jeg å kjøpe nye dekk, skifte bremser, skifte olje og filter, ta service, ta eu-kontroll… bare gi meg en bil og du er garantert å se en avsindig reaksjon, for det eneste jeg ser er et utgiftpost som står parkert på utsiden av huset. Forsikringer… don’t even get me started!

Det nest verste? Tannlegen! Denne personifiserte grusomheten på to bein som lever av å påføre andre mennesker frykt, smerte og økonomiske baksmeller. De skulle vært skuddpremie på disse typene og man skulle jaggu fått betalt for å gjøre ugjerningen. Ja, jeg setter det på en aldri så liten spiss her, men du skjønner kanskje hvor det er jeg vil hen.

Disse to utgiftene er noe av det mest brutale jeg vet om, og av og til må jeg til og med låne penger for å få til dette. Hvor er rettferdigheten i dét spørs jeg deg! Det finnes ingen rettferdighet når det kommer til bil og tannleger – bare dyp, dyp frustrasjon!