Hvordan fjerne strekkmerker på rumpa naturlig

Her om dagen kom vi over en artikkel på det store internettet som visstnok skulle fortelle hvordan man fjerner strekkmerker på rumpa! Da har vi naturligvis ingen annen mulighet enn å dele kunnskapen vår med deg som lurer på hvordan du skal gjøre dette!

Å fjerne strekkmerker på rumpa naturlig er nok noe svært mange er interessert i å få vite mer om, og her kaster vi oss over problematikken med brask og bram!

Da kjører vi!

1. Oljemassasje

Oljemassasje strammer opp huden, og du kan bruke all den oljen du måtte ha hjemme. Dette kan for eksempel være olivenolje, rapsolje, linfrøolje, kokosnøttolje og så videre.

2. Eksfoliering

Å fjerne døde hudceller er bestandig bra! Dette tillater at nye hudceller kommer til, og det beste av alt er at dette er noe du kan gjøre selv hjemme. Du blander rett og slett sukker med en olje du selv velger, og da får du faktisk dobbel effekt!

3. Aloe Vera gele

Kjøp en aloe vera plante i butikken og skjær av et blad når du kommer hjem. Du vil da merke at det siker en gele ut av bladet og du smører deretter geleen på kroppen din. Aloe vera er veldig bra for eksem, brannskader, kviser, sår og rynker. Den har i tillegg en oppstrammende effekt som hjelper til med å redusere strekkmerker.

4. Drikk vann!

Drikk massevis med vann ettersom dette gjør huden din strammere. Du har kanskje sett at huden til eldre mennesker er knusktørr, og at huden står rett opp hvis du klemmer den sammen mellom tommelen og pekefingeren din? Det er fordi det er for lite drikking av vann, og dette fungerer naturligvis på samme måte for yngre mennesker. Du bør i tillegg minimere inntaket av kaffe og sukrede drikker.

5. Tren

Det er mange gode grunner til at man skal trene og føre en aktiv livsstil, men en av grunnene er hudens utseende! Trening strammer opp huden din og gir den fleksibilitet, samtidig som kroppen i sin helhet blir bedre formet.

Sjekk også tipsene i videoen under: