Har du sett Scarface?

Posted by admin on January 17, 2017
Uncategorized

Det finnes nok av fantastiske mennesker der ute i verden som er ute etter å oppleve fantastisk underholdning ved hjelp av fantastiske filmer! Fantastisk, hva?!

Nok tull for denne gangen, og tilbake til alvoret. Jeg er, som du skjønner, nokså glad i populærkultur og underholdning og da spesielt filmer. Det er mange filmer jeg har sett opptil flere ganger og hvilke filmer jeg liker kan variere stort. Det dreier seg om alt fra romantikk til knallhard gangsteraction, og sistnevnte kategori har jeg bestandig vært svak for. Mafiafilmer og organisert kriminalitet har bestandig vært noe jeg har interessert meg for, og de virkelig store filmene i så måte er Gudfaren 1 og 2. Nummer 3 likte jeg ikke så godt som forløperne, og blant 1 og 2 er det naturligvis nr. 2 som rangeres høyest. Denne er rett og slett glitrende og er et høydepunkt blant alle de filmene jeg har sett så langt i livet mitt.

I denne artikkelen ønsker jeg å trekke frem en annen film innenfor samme kategori og med samme skuespiller i hovedrollen. Det handler naturligvis om Scarface med Al Pacino i hovedrollen. Denne filmen er en sann klassiker som alle filminteresserte burde se. Den skildrer på en grusom og direkte måte den miljøet som organisert kriminalitet kan være, men kanskje med visse overdrivelser her og der. Filmen er uansett et glitrende portrett av småskurken Tony Montana som sloss seg oppover i gradene og som til slutt blir en ekte boss.

Uten at jeg skal røpe slutten så kan jeg vel trygt si at det blir meget blodig og brutalt.

Da jeg stakk innom nettstedet Cine.no så jeg en artikkel som tydeligvis omhandlet Scarface, og jeg måtte derfor klikke meg inn og lese om hva dette dreide seg om. Det virket veldig interessant så her var det ingen vei utenom.

Overraskelsen var derfor til å ta og føle på da jeg så at en av mine favoritt-filmer har blitt gjort om til pengespill-underholdning! Dette hadde jeg virkelig ikke sett komme, så jeg må tenke litt på om dette er noe jeg skal prøve ut eller ikke.

Hvis du vil vite litt mer om Scarface så kan du stikke innom IMDB.com.