Har du et ønske om å utfordre deg selv eller rett og slett oppleve nye impulser og kanskje lære et nytt språk? Har du vurdert å flytte utenlands for en periode? Dette er det mange nordmenn som gjør, og det er utvilsomt mange som får det så fint at de blir værende på permanent basis!

Årsakene til at vi reiser ut er forskjellige fra person til person, men det er nok utvilsomt mange som går med et ønske om å oppleve varmere strøk. Det er jo faktisk slik at vi har det ganske så kaldt gjennom året, og spesielt utsatt for kulden er jo de som bor nordpå. Mange hadde nok akseptert dette dersom de hadde vært garantert godt være på sommeren, men nord i landet er man jo dessverre ikke det. Derfor er det mange som søker om boliglån for å investere i utlandet, og det trenger ikke være noe verre enn at man investerer i en leilighet. I Thailand får man for eksempel svært mye for pengene, og der har man i tillegg ikke lov til å eie eiendom som utlending – men leilighet går fint!

Tanken om å kunne reise til varmere strøk på vinterhalvåret er unektelig fristende for noen enhver, og har man muligheten til å det så hvorfor ikke slå til! Hvis man er ekstra smart kan man leie ut leiligheten deler av året slik at man får litt inntekter på investeringen også. Man kan alliere seg med en lokal person som tar vare på leiligheten mens man er borte, og da har man en god løsning.

Å investere i bolig er bestandig klokt og hvis man ellers har økonomi til det så er jo dette veldig smart. I tillegg har man muligheten til å tilbringe alderdommen i strøk som er litt varmere og langt mer behagelig enn det iskalde nord.