Mangler du litt penger for å komme i mål med årets sommerferie? Med mindre det er snakk om meget store beløp så har du alltid muligheten til å søke om et forbrukslån slik at du klarer å få de siste brikkene på plass! Det er ikke så uvanlig som du kanskje skulle tro og det kan du lese mer om her i denne teksten.

Vi vil komme med en liten advarende pekefinger når vi først er inne på dette med finansiering av ferien: du skal utvise stor forsiktighet med å bruke forbrukslån til slike formål, for selv om du kan bruke penger som dette til absolutt hva du vil, så er det naturligvis anbefalt at du gjør dette kun til en viss grad. Å ta opp store lån og reise på luksusferier som du i utgangspunktet ikke har råd til anbefales absolutt ikke! Mange tar opp midlertidige lån som de betaler ned når feriepengene kommer inn på kontoen, og det er finansiering i et slikt perspektiv vi i første omgang mener her.

Du skal aldri forbruksfinansiere en ferie og deretter betale ned på den over flere år – da ender du opp med en ferie som vil være knalldyr! Men som et lite supplement for å komme helt over mållinjen kan som sagt et lån som dette være en grei nødløsning. Husk at du skal kunne kvitte deg med dette lånet så fort som mulig i etterkant av ferien – og aller helst i forkant. Krever det at du tar ekstravakter på jobben for å gjøre det enklere, ja så gjør du det!

Lånet har du på kontoen din i løpet av et par dager hvis du søker i dag, og det er kanskje dette som er den aller største fordelen med forbrukslånet. Du trenger heller ikke å forklare deg overfor banken hva du planlegger å bruke pengene på – dette bestemmer du helt og holdent selv.